Harga Emas Semasa

Mencari harga emas semasa? Jangan bimbang… di sini saya telah menyediakan carta harga emas semasa berdasarkan Ringgit Malaysia (MYR) dengan berat dalam 1 gram (g) untuk tempoh selama 24 bulan, 30 hari, setahun dan 5 tahun ke belakang.

Jika anda masih baru nak belajar tentang pelaburan emas, saya syorkan anda belajar dari orang yang betul dan tahu tentang ‘Rahsia Emas’ di sini.

Harga Emas Untuk Tempoh 24 Jam

Anda boleh ubah oz (ounce) kepada g (gram) dan dalam hanya beberapa matawang asing sahaja. Jika anda mahu lihat carta harga emas berbanding Ringgit (MYR) dalam pelbagai tempoh masa bermula 24 jam hingga ke 20 tahun, anda boleh klik di link Goldprice.org di sini (opens in a new window).

gold price charts provided by goldprice.org

Harga Emas Untuk Tempoh 30 Hari

gold price charts provided by goldprice.org

Harga Emas Untuk Tempoh 1 Tahun

gold price charts provided by goldprice.org

Harga Emas Untuk Tempoh 10 Tahun

gold price charts provided by goldprice.org

Namun adakalanya carta harga emas sesuatu tempoh atau keseluruhan carta tidak dapat dipaparkan akibat masalah teknikal. Jika ini berlaku, anda boleh terus merujuk kepada www.goldprice.org untuk mendapatkan harga emas semasa dalam nilai matawang pilihan anda.

Jika anda mencari harga emas untuk pelaburan emas, saya mencadangkan anda menggunakan sistem kemaskini harga emas yang kerap dan boleh ‘lock’ harga emas yang anda inginkan pada bila-bila masa 24 jam sehari 7 hari seminggu.

Saya dah jumpa sistem pelaburan emas yang terbaik di Malaysia dan di Singapura. Harga emas dikemaskini setiap 20 minit dan anda boleh ‘lock’ harga emas pada bila-bila masa! Daftarlah sekarang. Pendaftaran adalah percuma dan tidak perlu membuat sebarang pembelian.

Di bawah adalah harga emas semasa Public Gold:

Untuk paparan penuh sila ke Harga Emas Public Gold.

Anda boleh daftar secara percuma dengan password anda sendiri di sini dahulu untuk Login (opens in a new window). Jangan risau, tiada kad kredit atau yuran dikenakan.

Selepas daftar, anda boleh terus Login di sini (opens in a new window).

Hubungi saya melalui Whatsapp di sini (opens in a new window) jika anda mempunyai sebarang masalah untuk Login.

Semoga berjaya.

2 thoughts on “Harga Emas Semasa”

  1. Assalamualaikum saya berminat bagaimana untuk cara jual beli emas. Apa beza harga jualan dengan belian?

    Reply

Leave a Comment

Dapatkan EBook PERCUMA

Download Ebook 5 Minit Emas Percuma! Download di SINI


This will close in 0 seconds

PelaburanEmas.org | Dasar Privasi | Penafian
Verified by MonsterInsights