Harga Emas Semasa

Mencari harga emas semasa? Jangan bimbang… di sini saya telah menyediakan carta harga emas semasa berdasarkan Ringgit Malaysia (MYR) dengan berat dalam 1 gram (g) untuk tempoh selama 24 bulan, 30 hari, setahun dan 5 tahun ke belakang.

Jika anda masih baru nak belajar tentang pelaburan emas, saya syorkan anda dapatkan buku Rahsia Pelaburan Emas di sini.

Harga Emas Untuk Tempoh 24 Jam

Gold price by GoldBroker.com

Anda boleh ubah oz (ounce) kepada g (gram) dan dalam hanya beberapa matawang asing sahaja. Jika anda mahu lihat carta harga emas berbanding Ringgit (MYR) dalam pelbagai tempoh masa bermula 24 jam hingga ke 20 tahun, anda boleh klik di Goldprice.org.

Harga Emas Untuk Tempoh 10 Tahun

Namun adakalanya carta harga emas sesuatu tempoh atau keseluruhan carta tidak dapat dipaparkan akibat masalah teknikal. Jika ini berlaku, anda boleh terus merujuk kepada www.goldprice.org untuk mendapatkan harga emas semasa dalam nilai matawang pilihan anda.

Jika anda mencari harga emas untuk pelaburan emas, saya mencadangkan anda menggunakan sistem kemaskini harga emas yang kerap dan boleh ‘lock’ harga emas yang anda inginkan pada bila-bila masa 24 jam sehari 7 hari seminggu.

Saya dah jumpa sistem pelaburan emas yang terbaik di Malaysia dan di Singapura. Harga emas dikemaskini setiap 20 minit dan anda boleh ‘lock’ harga emas pada bila-bila masa! Daftarlah sekarang.

Di bawah adalah harga emas semasa Public Gold:

Untuk paparan penuh sila ke Harga Emas Public Gold.

Anda boleh daftar buka akaun untuk buat tabungan emas pelaburan di sini. Jangan risau, tiada kad kredit atau yuran dikenakan.

Selepas daftar, anda boleh terus Login di sini (isi nombor IC tanpa sengkang di Username dan Password. Nombor TAC akan dihantar untuk pengesahan).

Hubungi saya melalui Whatsapp di sini jika anda mempunyai sebarang masalah untuk Login.

Semoga berjaya.

2 thoughts on “Harga Emas Semasa”

  1. Assalamualaikum saya berminat bagaimana untuk cara jual beli emas. Apa beza harga jualan dengan belian?

    Reply

Leave a Comment

Dapatkan EBook PERCUMA


Risiko simpan wang kertas simpanlah emas 999

This will close in 0 seconds