Program Referral

Anda mencari Program Referral yang menguntungkan dan boleh dipercayai? Alhamdulillah, di sini saya nak kongsikan info program online yang sedang berkembang di Malaysia dengan komisyen atau insentif yang menarik.

1. PGMall.my

PGMall.my

PGMall.my merupakan platform online shopping yang dimiliki 100% oleh warga negara Malaysia. Anda boleh layari platform PGMall.my di sini.

Platform online shopping PGMall.my

Terdapat pelbagai kategori barangan yang boleh dibeli atau yang boleh dipromosikan oleh anda seperti:-

  • Health & Beauty
  • Kids & Baby
  • Woman’s Fashion
  • Man’s Fashion
  • Electronic Devices
  • Electronic Accessories
  • Home Appliances
  • Kitchen & Dining
  • Home & Lifestyle
  • Sports & Travel

dan beribu-ribu jenis barangan lagi. Semakin hari semakin banyak Merchant di Malaysia malah di luar negara yang join PGMall.my untuk menjual barangan mereka di PGMall.my.

Bagaimana anda boleh dapat komisyen / insentif / cashback?

PGmall.my menawarkan insentif seumur hidup bernilai RM0.50 bagi setiap RM100 yang dibelanjakan oleh anda atau pelanggan yang mendaftar melalui Referral Link anda sehingga ke peringkat tiga (anda, pelanggan anda dan pelanggan kepada pelanggan anda) seperti yang dipaparkan di bawah:-

Insentif program referral PGMall.my

 

Insentif seumur hidup program referral PGMall.my

Cara nak join program referral PGMall.my amat mudah. Hanya ikuti langkah berikut:-

Langkah #1:- Daftar percuma secara online di PGMall.my (opens in a new window).

Langkah 2: Isikan emel, nama anda (Firstname) dan nama bapa anda (Lastname). Isi nombor fon dan klik Send code untuk pengesahan. Anda akan menerima mesej mengandungi Verification code dan isikan di ruangan berkenaan. Isikan Password anda dan confirm Password.

Signup PGMall.my

2. Program Referral C2Joy

Selepas anda selesai pasang dan login di Program Referral di atas, ada satu lagi program referral yang boleh buatkan anda dapat duit tunai masuk dalam akaun bank secara harian!

Setiap referral yang anda kenalkan membeli produk dengan harga pakej Dealer RM330.00, anda akan dapat sebanyak RM49.00!

Hanya dengan modal RM330.00* (Bilangan TERHAD di PGMall.my) anda akan dapat status Silver Dealer dan dapat produk yang laris di pasaran iaitu susu kolostrum SNJoy (dikenali sebagai C2Joy). Susu kolostrum telah diketahui umum dapat meningkatkan sistem pertahanan luar dan dalam badan manusia.

Nota: Anda boleh gunakan kupon di PGMall (sila dapatkan di HOME untuk diskaun sehingga RM25 Off jika pertama kali shopping di PGMall atau mana-mana kupon untuk diskaun sehingga RM20 Off jika anda dah pernah guna PGMall* sementara masih ada) dan jimat pembelian Pakej SIlver Dealer C2Joy di PGMall.my. Malah kadang-kadang ada kod untuk Free Shipping Coupon juga!

Susu C2Joy produk referral networking TDC Holdings Sdn Bhd.

 

Susu C2Joy produk referral networking TDC Holdings Sdn Bhd.

 

Susu kolostrum C2Joy produk susu paling laris dan sesuai untuk semua usia.

Oleh itu, tak rugi anda menjadi Dealer C2Joy dengan mengambil Pakej Silver Dealer. Tak perlu buang masa nak cuba sekotak dengan harga RM120.00 sebab ramai yang dah mencubanya. Malah 99.9% yang mencuba akan beli lagi. Jadi lebih baik terus beli tiga kotak dengan hanya RM330.00 sahaja (Anda jimat RM30.00!).

 

Ramai pengguna dah cuba dan dapat manfaat kesihatan di samping poket semakin menebal!

Tak macam program referral lain yang hanya beri insentif atau bonus pengenalan sekali RM5.00 atau PGMall yang beri insentif dibawah 4% sahaja sehingga Tier-4 sahaja. Dengan program referral networking C2Joy, anda akan dapat Bonus Referral sehingga 15% atas setiap pembelian oleh referral anda tanpa had (ke lantai)!

Setiap pembelian tiga kotak susu C2Joy yang pertama oleh referral anda (RM330.00), anda akan dapat Bonus Referral RM49.00. Manakala setiap pembelian ulangan tiga kotak berikutnya (Repeat Order hanya RM215.00 sahaja) anda dapat Bonus Referral RM30.00!

Di samping Bonus Referral, anda juga layak dapat Bonus Pairing Team A dan Team B dalam network anda tanpa mengira siapa yang refer Dealer tersebut. Setiap kali ada Ahli Baharu Silver Dealer C2Joy yang mendaftar di bawah rangkaian anda oleh sesiapa pun, kesemua ahli yang di atasnya sehingga kepada anda akan dapat 1 Point bernilai RM30.00.

Jika Team A ada 1 Point dan Team B juga ada 1 Point, anda layak dapat Bonus Pairing RM30.00! Setiap kali ada Repeat Order akan jana 0.5 Point bernilai RM15.00!

Anda hanya perlu ikut TIGA (3) Langkah Asas di bawah:-

Langkah 1: Anda beli Pakej Silver Dealer di PGMall.my

Langkah 1 Pakej Silver Dealer C2Joy Program Referral Network anda.

 

Langkah 1: Program referral C2Joy Pakej Silver Dealer. Anda beli RM330.00.

Langkah 2: Anda boleh bina Team A tanpa had. Team A akan diisi oleh Introducer (saya) sekiranya anda tiada keahlian baharu.

Langkah 2 Pakej Silver Dealer C2Joy Program Referral Network Team A anda.

 

Langkah 2: Pakej Silver Dealer C2Joy Program Referral Network Team A anda.

Langkah 3: Selepas ada ahli A1 dan A2 di Team A, anda boleh bina Team B iaitu B1, B2 dan seterusnya tanpa had.

Langkah 3 Pakej Silver Dealer C2Joy Program Referral Network Team B anda.

 

Langkah 3: Pakej Silver Dealer C2Joy Program Referral Network Team B anda.

Sedikit info syarikat TDC Holding Sdn Bhd.

Syarikat TDC Holdings Sdn Bhd merupakan syarikat pengeluar susu kolostrum C2Joy beralamat di Jalan Dusun Muda, Kota Bharu, Kelantan telah menyediakan satu sistem ganjaran yang sangat unik di dunia!

Sila lihat hanya usaha yang sedikit, namun bonus sehingga 3 ke 4 angka boleh dicapai dalam sehari! Insya Allah, anda boleh capai dalam tempoh setahun dari sekarang.

Sudah tentu, apabila anda telah mendapat bonus harian yang seperti di atas, anda digalakkan beli emas kerana emas kalis inflasi. Apa yang penting, anda bina network anda dahulu untuk jana pendapatan pasif yang boleh diwarisi oleh orang yang anda sayang. Zaman sekarang tak kiralah walau siapa pun anda, pakar ekonomi mennyarankan setiap individu berusia 18 tahun ke atas perlu ada 2 atau 3 sumber pendapatan!

Alhamdulillah, sehingga kini saya telah bantu ramai Dealer untuk jana pendapatan pasif tanpa perlu menjual kepada sesiapa pun. Memang saya tak minat nak menjual barang. Tapi perasaan ingin bantu orang lain selesaikan masalah kewangan dan asbab susu C2Joy bantu masalah kesihatan juga.

Contoh jualan peribadi dan jualan kumpulan Team PelaburanEmas.org Suhaimee Manaf Ogos 2020.

 

Contoh jualan peribadi dan jualan kumpulan Team PelaburanEmas.org Ogos 2020.

Saya ingin bantu anda bina referral networking dengan lebih pantas. Sekaranglah masanya untuk anda bantu ramai orang yang bakal dibuang kerja atau mengalami penyakit kronik untuk mereka juga dapat jana pendapatan pasif yang boleh diwarisi.

Jangan bimbang, produk susu kolostrum C2Joy telah mendapat sijil halal JAKIM dan kilang pengeluarannya mendapat sijil MeSTI oleh Kementerian Kesihatan Malaysia serta sijil-sijil pengiktirafan yang lain. Malah, sistem referral atau networking yang disediakan oleh TDC Holdings ini telah disahkan patuh syariah oleh ANGKASA pada Ogos 2019.

STEP 1

Jika anda berminat boleh terus mendaftar dengan menggunakan BORANG PENDAFTARAN DEALER C2JOY dengan klik di sini...

STEP 2

PelaburanEmas.org | Dasar Privasi | Penafian