Promosi Dealer Public Gold

Posted on by

Sepanjang tahun terdapat promosi Dealer Public Gold ditawarkan dengan pembelian yang lebih rendah dari biasa. Berikut dipaparkan syarat kelayakan untuk mendapat status Dealer iaitu Normal Dealer, Priority Dealer dan Master Dealer ketika tiada promosi…

Normal Dealer: Pembelian RM30K dalam satu resit (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 1% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Priority Dealer: Pembelian RM200K dalam satu resit (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 1.5% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Master Dealer: Sekurang-kurangnya ada 500 pelanggan (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 2% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Saya akan kemaskini maklumat promosi Dealer Public Gold ini dari masa ke masa. Jika anda berminat untuk terima info terkini berkaitan promosi pelaburan emas ke emel anda, sila isi nama dan emel anda menggunakan borang berikut di link ini.

Terkini: 

Promosi Dealer Mac 2018

Promosi Dealer Public Gold sepanjang bulan Mac 2018 diteruskan sebagaimana promosi pada bulan Februari 2018 iaitu pembelian emas GAP sebanyak 100g akan melayakkan anda mendapat status Dealer Public Gold.

Manakala, Priority Dealer hanya dengan pembelian sebanyak 250g emas GAP dalam satu resit.

 

 

Jika anda ingin tahu apakah yang dimaksudkan dengan GAP atau akaun GAP, anda boleh dapatkan maklumat penuh di Gold Accumulation Program.

Anda dinasihatkan agar membaca terma dan syarat yang dipaparkan di bawah:-

Sekiranya tiada paparan di atas, anda boleh juga baca syarat-syarat kelayakan sebagai Dealer di Syarat Dealer Public Gold.

Promosi Dealer Februari 2018

 

Promosi Dealer Public Gold sepanjang bulan Februari 2018 diteruskan sebagaimana promosi pada bulan Januari 2018 iaitu pembelian emas GAP sebanyak 100g akan melayakkan anda mendapat status Dealer Public Gold.

Manakala, Priority Dealer hanya dengan pembelian sebanyak 250g emas GAP dalam satu resit.

Promosi Dealer Januari 2018

Sempena tahun baru 2018, Public Gold ada menawarkan promosi Normal Dealer dengan hanya pembelian emas GAP sebanyak 100g dalam satu resit.

Manakala, Priority Dealer hanya dengan pembelian sebanyak 250g emas GAP dalam satu resit.

Jika anda ingin tahu apakah yang dimaksudkan dengan GAP atau akaun GAP, anda boleh dapatkan maklumat penuh di Gold Accumulation Program.

Promosi Dealer Januari 2018.

Promosi Dealer Disember 2017

Sempena pengiktirafan patuh syariah ke atas cara jual beli emas pelaburan melalui akaun simpanan GAP dan ulangtahun ke-10 Public Gold, Promosi Dealer Public Gold yang bermula pada 15 November 2017 diteruskan sehingga akhir bulan Disember 2017.  Hanya beli minima RM10,000 sahaja dalam satu resit, anda layak mendapat status Dealer Public Gold!

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan Oktober dan November 2017:

 

 


Promosi-promosi Dealer Public Gold yang telah berlalu ada dinyatakan di bawah:

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan September 2017:

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan Ogos 2017:

Promosi-promosi Dealer Public Gold tahun lepas.

Semoga bermanfaat.

 

Sharing is caring:
PelaburanEmas.org | Dasar Privasi | Penafian