Promosi Dealer Public Gold

Posted on by

Sepanjang tahun terdapat promosi Dealer Public Gold ditawarkan dengan pembelian yang lebih rendah dari biasa. Berikut dipaparkan syarat kelayakan untuk mendapat status Dealer iaitu Normal Dealer, Priority Dealer dan Master Dealer ketika tiada promosi…

Normal Dealer: Pembelian RM30K dalam satu resit (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 1% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Priority Dealer: Pembelian RM200K dalam satu resit (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 1.5% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Master Dealer: Sekurang-kurangnya ada 500 pelanggan (boleh pilih Easy Payment Process EPP bilangan bulan yang ditetapkan). Nilai insentif: 2% dari harga pembelian bulan sebelumnya. Tidak termasuk pembelian pertama.

Saya akan kemaskini maklumat promosi Dealer Public Gold ini dari masa ke masa. Jika anda berminat untuk terima info terkini berkaitan promosi pelaburan emas ke emel anda, sila isi nama dan emel anda menggunakan borang berikut di link ini.

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan Oktober 2017:

 

Anda dinasihatkan agar membaca terma dan syarat yang dipaparkan di bawah:-

Sekiranya tiada paparan di atas, anda boleh juga baca syarat-syarat kelayakan sebagai Dealer di Syarat Dealer Public Gold.

Jika anda ingin tahu apakah yang dimaksudkan dengan GAP atau akaun GAP, anda boleh dapatkan maklumat penuh di Gold Accumulation Program.


Promosi-promosi Dealer Public Gold yang telah berlalu ada dinyatakan di bawah:

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan September 2017:

Sila lihat imej di bawah untuk promosi Dealer Public Gold bulan Ogos 2017:

Promosi-promosi Dealer Public Gold tahun lepas.

Semoga bermanfaat.

 

Sharing is caring:
PelaburanEmas.org | Dasar Privasi | Penafian