Peluang Bisnes Pelaburan Emas Untuk Pelajar IPT

Posted on by 2 comments

Bisnes pelaburan emas pelajar.MASA TERHAD! Peluang bisnes pelaburan emas khas untuk pelajar-pelajar Institusi Pengajian Tinggi (IPT) kini dibuka mulai 1 April 2015 hingga 30 April 2015. Jika anda merupakan seorang pelajar universiti atau kolej samada swasta atau awam yang mempunyai Kad Pelajar yang sah, anda layak membuka bisnes pelaburan emas dengan membeli emas GAP minima nilai RM500 sahaja dalam satu transaksi!

Ini bermakna jika harga emas GAP pada hari ini ialah RM148.00/gram dan untuk mengelakkan transaksi yang haram, anda membeli RM148.00 x 4 gram emas GAP = RM592.00. Oleh itu, Public Gold (M) Sdn. Bhd. akan memberi kemudahan untuk anda membuka bisnes emas online dan offline. Emas GAP ialah emas yang dibeli melalui Gold Accumulation Program yang menawarkan simpanan emas secara percuma di Public Safe dan segala simpanan anda dilindungi insurans

Bagaimana cara nak buat bisnes pelaburan emas? Apabila ada pelanggan yang membeli apa jua produk emas melalui link khas yang dibekalkan oleh Public Gold, maka setiap transaksi pembelian pelanggan anda akan menerima komisen sebanyak 1%. Begitu juga apabila anda sendiri membeli emas di Public Gold, anda juga akan menerima komisen sebanyak 1%. Sebagai dealer, Public Gold akan memberi komisen 0.3% untuk setiap transaksi jual semula emas anda ke Public Gold.

Oleh itu, jika anda merupakan seorang pelajar universiti atau kolej, saya sangat menyokong anda mulakanlah bisnes pelaburan emas yang terbaik di Malaysia mulai hari ini kerana tempoh promosi menjadi Dealer Public Gold dengan modal paling rendah (serendah RM500) akan berakhir pada tengah malam 30 April 2015.

Adalah amat bertuah anda gunakan tempoh promosi ini kerana nilai pembelian sebenar untuk melayakkan anda sebagai Dealer Public Gold adalah dengan pembelian emas bernilai RM30,000 dalam satu resit! Memanglah anda tak rugi apa-apa pun sebab emas dengan nilai RM30,000 itu pun adalah hak milik anda juga. Namun, sebagai pelajar, manalah nak cari modal berpuluh-puluh ribu tu melainkan jika dah bekerja.

Alhamdulillah, sekarang dah ada peluang terbuka luas untuk para pelajar universiti dan kolej untuk membuka bisnes emas online di usia muda. Anda hanya perlu ingat bahawa pelaburan emas bukan pelaburan singkat tetapi pelaburan jangka panjang.

Bagaimana anda nak mulakan? Saya sarankan anda ikuti langkah Simpanan Emas Pelaburan Semudah 1-2-3! Cuma ada tambahan agar anda Whatsapp gambar Kad Pelajar anda juga di samping maklumat pembelian emas GAP dan snapshot resit Maybank2u.

Semoga anda success dalam pelaburan emas. Amin…

Sharing is caring:

2 comments on “Peluang Bisnes Pelaburan Emas Untuk Pelajar IPT

  1. Assalamualaikum nak tanya. Promosi untuk student seperti di atas bila lagi akan dibuka? Saya sangat berminat nak menceburi pelaburan emas ni sambil² belajar.

    • Wa’alaikumussalam Amin. Buat masa ini tiada lagi promosi dibuka untuk student. Namun, tuan boleh dapatkan info terkini dengan follow FanPage di https://www.facebook.com/pelaburanemas.org/. Insya Allah bila-bila ada promosi untuk student saya akan maklumkan di sana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PelaburanEmas.org | Dasar Privasi | Penafian